Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане и колебания относно 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от My_angel
    Ами колата е готина наистина - само трябва да и се сменят още някои неща, като свещите например, че ми казаха че са за смяна.И да свикна със съединителя, че хваща малко по-високо
    Свещите не са евтиники, ама кво да се прави Туин Спарк иначе по-смело с газта при тръгване и няма да имаш грижи, само леко с движещите се пред теб участници в движението да не стане сакатлък, че тая Алфа кат тръгне веднъж...
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Това, че отделя по-високо, демек по-нагоре спрямо под-а, по принцип ли е така на Алфите или повечето хора си купуват коли със съединители към края на живота си? Няколко пъти го четох из форума. Защото аз съм свикнал и ми е по-удобно да натискам до долу педала и да ми отделя пак долу, поне имам опора за крака така?
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

педалът трябва да отделя по-доло.за удоволствието ще трябва да се разделиш с 300-400лева

Comment

Първоначално публикувано от Gin4o-majstora
          педалът трябва да отделя по-доло.за удоволствието ще трябва да се разделиш с 300-400лева
          Тва не е вярно,на старата ми кола 145 1.6 боксер,го смених и след смяната пак отделяше горе
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Съеденителят се сменя комплект и трябва да отделя малко преди среда та.А затова че не е вярно /Всеки ден поправям какви ли не коли. Тъжно но факт.

Comment

Първоначално публикувано от Gin4o-majstora
              Съеденителят се сменя комплект и трябва да отделя малко преди среда та.А затова че не е вярно /Всеки ден поправям какви ли не коли. Тъжно но факт.
              ОК
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

?

Падат ми оборотите и като съм спряла понякога изгасва - от какво може да е това?
                От къде се пуска задната чистачка, защото мисля че моя лост за чистачките е сменен или аз немога да разбера как се пуска?Предните се включват, но нищо на този лост не включва задната?

Comment

Re: ?

Падат ми оборотите и като съм спряла понякога изгасва - от какво може да е това?
                  От къде се пуска задната чистачка, защото мисля че моя лост за чистачките е сменен или аз немога да разбера как се пуска?Предните се включват, но нищо на този лост не включва задната?
                  Задната чистачка се пуска от десния лост, втората врътка
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Е значи лоста ми е сменен, защото нямам втора врътка

Comment

Re:

Е значи лоста ми е сменен, защото нямам втора врътка
                      Еееее гадноооо, а знаеш ли пък за какво е първата врътка на тоя лост, че аз не мога да разбера....и все не ми остава време да поседя в колата да я разгледам...кое къде как се пуска...

Comment

Re:

Първоначално публикувано от trouble
                        Еееее гадноооо, а знаеш ли пък за какво е първата врътка на тоя лост, че аз не мога да разбера....и все не ми остава време да поседя в колата да я разгледам...кое къде как се пуска...
                        Първата врътка е да нагласяш интервала, през който да минават чистачките. Това е при положение, че си вклячил лоста една степен надолу. Ако го включиш две степени надолу вече работят без прекъсване, но на първата регулираш интервала точно с първата врътка.
                        Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

моя отделя по средата : ) не горе...
                          Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Re:

Първоначално публикувано от VladoH
                            Първоначално публикувано от trouble
                            Първата врътка е да нагласяш интервала, през който да минават чистачките. Това е при положение, че си вклячил лоста една степен надолу. Ако го включиш две степени надолу вече работят без прекъсване, но на първата регулираш интервала точно с първата врътка.
                            Благодаря...

Comment

?

Много ли ще е трудно да ми сменят лоста за чистачките и скъп ли е?От къде да си го купя?

Comment

Около 70 - 75 лева.
                                146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                                X